Fire knap så åbenlyse tegn på, at din mand er dig utro

Skrevet af Sol Stoffregen

05/01/2015

Mest læste i dag

Hvorfor opdagede jeg ikke noget før, at min mand var mig utro?

Det spørgsmål har Huffington Post-bloggeren Patti Blue Hayes stillet sig selv en million gange, efter hendes mand for nylig bekendtgjorde, at han ikke syntes, de skulle være et par længere - eftersom han havde gang i et par andre forhold ude i byen.

Læs også: Hør efter, elskerinder: Fem ting, som den forsmåede kone ønsker, at den anden kvinde skal vide

I to år var Pattis mand hende utro. Med den viden i baghovedet forsøgte Patti at huske de episoder og samtaler, der burde havde fået alarmklokkerne til at ringe for længst.

En bedrager vil manipulere situationer og lyve for at dække deres spor. I mit tilfælde, med mit selvværd helt nede i toilettet, var jeg et nemt bytte, der troede på hans løgne og satte spørgsmålstegn ved mine instinkter. Sæt aldrig spørgsmålstegn ved dine instinkter, de er altid rigtige, skriver Patti Blue Hayes på sin blog.  

Her er et udvalg af de tegn, som Patti så gennem fingre med:

1. Han barberede sig på kroppen og fik større muskler. Pludselig begyndte han at barbere sig på kroppen i en uset grad og gik meget op i sit udseende. Han gik mere op i sin egen krop end i min krop. Jeg hjalp ham med at barbere sin nakke og ryg - til glæde for hans elskerinder. Min mand begyndte at træne ihærdigt og kiggede konstant på sine muskler i spejlet.

2. Han stopper med at invitere dig med til arbejdsrelaterede arrangementer. Han arbejder sent adskillige aftener om ugen på grund af møder med klienter og kollegaer. Og modsat tidligere kan du ikke komme med til noget af dette, selvom du hører, at andres koner har været med. Han sagde, at jeg begrænsede og hæmmede ham, når jeg var med til den slags. Hold øje med ændringer.

Læs også: Fem bizarre ting, som mænd finder attraktive ved kvinder

3. Han bliver pludselig vred. Bliver din mand mere vred og svingende i humør? Det kan være tegn på, at han føler en form for skyld, fordi han er dig utro og ikke har nosser til at fortælle dig det. Vreden er hans ubevidste forsvarsmekanisme, der holder ham tryg, for så kan han bebrejde dig for hans vredeudbrud.

4. Han præsenterer nye tricks i soveværelset. Hvor har du lært det her henne, spurgte jeg, da han pludselig gjorde noget anderledes under sex. Det burde jeg havde set som et stort rødt flag. Han ville også pludselig have mig til at barbere mine intime dele, hvilket han aldrig havde nævnt før. Jeg spurgte ham hvorfor, men fik aldrig svar, men det hang nok sammen med de andre kvinders frisurer dernede. Heldigvis gjorde jeg det aldrig.