Fire kvindelige fængselvagter venter barn med samme indsatte

Tavo White keder sig vidst ikke lige frem i et fængsel i Baltimore, hvor han afsoner sin straf.

Udover at erklære sig selv for kongen af fængslet, eller rettere for fængslets egen “lov” og styre det med hård hånd, har han nemlig gjort hele fire kvinder gravide. Kvinderne var vel at mærke fængselsbetjente. Det skriver metro.co.uk.

Chania Brooks, Tiffany Linder, Jennifer Owens og Katera Stevenson venter således alle barn med bandemedlemmet. Jennifer har tilmed tatoveret “Tavo” på sin hals, og Katera har samme navn tatoveret på sit håndled.

Sandheden om vagterne og Tavo White er kommet frem i forbindelse med en FBI-operation, der har afdækket en smuglerring, hvor både vagter og indsatte har smuglet stoffer og telefoner gennem tremmerne - blandt andet ved at gemme telefonerne i deres sko.

Smugleriet var så omfattende, at White snildt tjente 16.000 dollars om måneden. Nu er 12 betjente suspenderet uden løn og de forventes fyret. Og mon ikke, livet i fængslet bliver en smule mere kedeligt for Tavo White fremover. 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip