Fire mænd anholdt: Kvinde bortført i Brande

Skrevet af admin

|

24/11/2013

Dagens topnyheder

Tre anholdte mænd for bortførelse af en 37-årig kvinde ved Brande er løsladt efter afhøring hos politiet søndag.

En 37-årig mand er dog fortsat tilbageholdt, og politiet sigter ham for vold, frihedsberøvelse, trusler og ulovlig indtrængning mod den 37-årige kvinde, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 37-årige kvinde blev hentet af tre mænd på en adresse i Brande klokken 10.22, hvor en af mændene var kvindens samlever.

Kvinden blev tilbageholdt, truet og udsat for vold i to timer ifølge politiet, før det lykkedes kvinden at flygte fra et hus i Hampen nær Ikast, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

- Da hun bliver bortført, er der tre mænd, og så bliver hun ført til et hus i Hampen. Vi har fire anholdte, da de alle var i huset, sagde vagtchef Jørgen Christensen tidligere til Ritzau.

- Vi kender ikke motivet til, hvorfor hun skulle frihedsberøvet, men vi mener, at den ene er en tidligere samlever, fortalte han.

Kvinden er ifølge politiet blevet truet og udsat for vold i mindre grad i huset i Hampen. Det var kvinden selv, der flygtede fra bortførerne.

- Hun formår at flygte af egen drift og kontakter så politiet, siger Jørgen Christensen.

Samleveren skal afhøres af politiet igen mandag, før juristerne hos Midt- og Vestjyllands Politi tager stilling til, hvorvidt den 37-årige mand skal kræves fængslet i et grundlovsforhør.

/ritzau/