Fire Neymar-mål da Japan blev tævet på dårlig bane

Banen var langt fra verdensklasse, men det var Neymar til gengæld, da Brasilien tirsdag besejrede Japan med 4-0 i en testkamp, der blev spillet i Singapore.

Barcelona-angriberen scorede således alle fire mål i opgøret og havde derudover overskud til at underholde publikum med små tricks og finesser undervejs.

Og havde det ikke været for stolpen, der forhindrede et frispark i at gå i mål tidligt i kampen, kunne Neymar endda have scoret endnu et mål.

Ikke desto mindre er brasilianeren nu oppe på 40 mål i 58 kampe for Selecão. Det var tredje gang, at han lavede hattrick for sit land og første gang, at det lykkedes at lave fire mål for landsholdet.

- Ikke i mine vildeste drømme troede jeg, at jeg kunne opnå dette. Jeg har ikke meget andet at sige end at takke Gud, siger Neymar ifølge Sky Sports oven på præstationen.

Det var Brasiliens fjerde sejr af fire mulige under træner Carlos Dunga, der vendte tilbage som landstræner efter det ydmygende VM-farvel for værtsnationen i form af 1-7-nederlaget i semifinalen mod Tyskland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip