Fire råd til, hvordan du tackler din mands veninder

Er du mest tryg ved, at din mand kun har kammerater, som han ser fodbold og drikker øl med? Og er du knap så tryg ved, at han har veninder, som han hænger ud med og taler fortroligt med.

Hvis det er tilfældet, er du helt sikker ikke alene. Men hvad stiller man op? Skal man lære at leve med mandens kvindelige bekendtskaber, eller skal man trække forbudskortet og risikere forholdet?

Læs også: Fem bizarre ting, som mænd finder attraktive ved kvinder

Den amerikanske blogger Julia Melko taler for, at du skal vælge det første, som efter hendes erfaring er anbefalesværdig.

Her er fire af Julia Melko råd, som hun selv benytter sig af:

1. Giv hende en chance. Skal du møde din mands veninde så vær dig selv, glem alt om at være en arrogant mokke, selvom du har lyst. Måske viser det sig, at hun er sød og rar - det kunne jo ende med, at I blev venner.

2. Bliv hendes allierede/fortrolige. Hvis du er bange for, at hun vil snuppe din mand, så blev hendes veninde. Lær hende at kende og fortæl hende om din frygt. Ta ud og shop med hende eller på cafe. På den måde vil hun også åbne op og fortælle dig mere om hendes følelser.

Læs også: Fire tegn på, at du ikke er nok sammen med dine børn

3. Opkald og sms'er. Hvis du bliver mistænkelig, når din mand får sms'er og opkald fra hans veninder. Inden du tænker det værste, så spørg din partner om han vil fortælle dig om hende - hvor længe har de kendt hinanden, og hvad laver de sammen osv. På et tidspunkt får du måske lov at se sms'er, som I kan more jer over eller tale sammen om.

4. Diskuter det med din mand. Er du utryg ved din mands kvindelig bekendtskaber, så find ud af hvorfor du er det? Er du den jalouxtype? Eller er du usikker på jeres forhold? Hvis du mistænker, at der er mere end venskab i deres forhold, så ta' snakken med ham.   

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip