Fire tegn på, at du ikke er nok sammen med dine børn

Skrevet af Sol Stoffregen

|

10/12/2014

Dagens topnyheder

Forældre vil så gerne nå det hele: tjene penge, i træningscentret, til forældremøde, vaske køkkengulvet, på romantisk weekend med ægtefællen, bage kage til børnehaven og være den gode forælder, der spiller brætspil eller havespil med børnene og hører, hvordan deres dag har været.

Men midt i hverdagstumulten kan opmærksomheden til børnene gå i glemmebogen og blive et fjernt minde. Tænker du, om det er ved at ske for dig og din familie? Her er fire klassiske tegn på, at du ikke bruger nok tid sammen med dine børn. Det skriver bloggeren Anna, som selv er mor, om på en amerikansk livsstilsblog.

Læs også: Lærer fyldte syltetøjsglas med golfbolde: Grunden giver eleverne påmindelse, som de aldrig glemmer 

1. Travle dage. Hvis det kun er i weekenderne, du ser dine børn, når de er vågne, så er du ude, hvor du ikke kan bunde. Forældre bør ikke både gå hjemmefra, før børnene vågner om morgenen og komme hjem om aftenen, når børnene er puttet.

2. For mange gaver. Forældre, der ikke har nok tid til deres børn, har ofte en tendens til at bruge mange penge på børnene ved at overøse dem med gaver og lommepenge for at kompensere for den manglende tid.

Læs også: Fem bizarre ting, som mænd finder attraktive ved kvinder

3. Bedsteforældrene ved mere om dine børn end du selv. Det siger sig selv, hvis dine forældre kender dine børn bedre end dig selv, er det nok på tide at finde mere tid til at være sammen med poderne.

4. Du kender ikke navnene på dine børns venner eller lærere. Som forældre skal du kende de små og store detaljer i dine børns liv, så det går ikke, hvis du ikke ved, hvad din søns tre bedste venner eller yndlingslærer hedder.