Fireårig dreng levede ikke op til tøjkrav: Familie blev smidt ud af restaurant

Fireårige Lewis Roberts er ligesom de fleste drenge vild med Ninja Turtles, og hvad er mere naturligt end at have tøj med sine helte? Men den lille knægts tøjstil bragte ham i problemer, som selv en ninja kan have svært ved at forudse og løse.

Iført sin ærmeløse Ninja Turtles-t-shirt skulle Lewis spise pizza sammen med sin familie på "The Tavern at Phipps" i Atlanta. Men midt i måltidet meddeler tjeneren, at de er nødt til at gå. Årsagen er at Lewis' Ninja Turtle-t-shirt bryder stedets "Gentlemen's Dress Code" med sine fraværende ærmer. Se billeder af Lewis' påklædning nederst på siden.

Læs også: Historie om skambidt piges bortvisning fra restaurant var fup

Det skriver Huffington Post.

Den overraskede familie forklarede, at Lewis bare var en fireårig dreng og ikke en mand, og bad om at tale med manageren. Men vedkommende var af samme mening som tjeneren.

Et hurtigt blik på restaurantens facebookside indikerer dog, at stedets dress code er knap så stram, når det kommer til kvinder. Der er nemlig fotos med kvinder i bikini og kvinder med nedringede bluser og bare maver. Se billederne nederst på siden.         

Læs også: Fødsel går ikke helt som planlagt: Faren tror, han filmer turen til hospitalet

Efter historien blev kendt i pressen, har en talsperson fra restauranten beklaget episoden og undskyldt med, at der er sket en fejl.

- Det var en pinlig misforståelse fra vores side. Den pågældende manager er under oplæring og har fuldstændig misforstået vores politik. Vi undskylder og giver familien ret i deres sag, siger talsmanden ifølge Huffington Post. 
     
Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se billeder her:

 

Dagens Gossip