Fischer før VM-semifinale: Er ikke kommet efter bronze

Der er på forhånd lagt op til en gyserkamp i Ballerup Super Arena, når mixeddoublen Joachim Fischer og Christinna Pedersen lørdag aften spiller deres kamp i semifinalen ved VM i badminton.

De tredjeseedede danskere skal møde de andenseedede kinesere, Xu Chen og Ma Jin, som de har mødt 12 gange siden 2011 med seks sejre til hvert par som resultat.

- Inden vi tog til VM, havde jeg en fornemmelse af, at vi var bedre end dem, siger Joachim Fischer.

Danskerne besejrede Xu Chen og Ma Jin i det seneste indbyrdes møde, finalen ved Indonesia Open for to måneder siden.

35-årige Joachim Fischer og hans 28-årige makker vandt for fem år siden bronze ved VM i Hyderabad, og for to år siden hentede de OL-bronze i London.

Joachim Fischer lægger ikke skjul på, at han og Christinna Pedersen stiler efter en karat af mere fornem karakter ved årets VM.

- Vi kom her ikke for at vinde bronze. Jeg er glad for at vinde en medalje, også på vores forbunds vegne. Men vi er kommet efter mere, siger han.

I fredagens kvartfinale ved VM kom Joachim Fischer og Christinna Pedersen kun med besvær videre efter en sejr i tre sæt over indoneserne Praveen Jordan og Debby Susanto.

- Med den præstation, vi leverede i kvartfinalen, så vinder vi ikke over kineserne. Det skal forbedres.

- Jeg har nogle ting, jeg gerne vil gøre bedre, og så skal vi spille en fantastisk kamp mod kineserne. Vi har slået dem før, og vi ved, hvordan vi skal slå dem.

- Vi skal have de hurtige sko med ind på banen, så vi kan styre spillet, siger Joachim Fischer.

/ritzau/

 

Dagens Gossip