Fischer grænseløst irriteret over sin måltørke

Skrevet af admin

19/03/2013
I en periode scorede han stort set i hver kamp, men ikke siden 3. februar har Fischer nettet i Ajax-trøjen og heller ikke på landsholdet, hvor han har spillet to kampe.Nu er Viktor Fischer med det danske landshold i træningslejr i Marbella forud VM-kvalkampen mod Tjekkiet på fredag, og den 18-årige offensiv-spiller er frustreret over "måltørken".- Det irriterer mig helt grænseløst, at jeg ikke har scoret i så mange kampe nu. Det er virkelig noget, der går mig på. Jeg tænker helt vildt meget på det, og gør mig rigtig mange tanker om, hvordan jeg kommer tilbage i den rytme, som jeg havde tidligere, siger Viktor Fischer til sporten.dk.Han har stor forståelse for, at forventningerne til ham er skyhøje efter en række fornemme præstationer i denne sæson, hvor han blandt andet scorede to flotte mål i topkampen mod Feyenoord i begyndelsen af året.- Det er helt fint med større forventninger til mig. Sådan er det, når man har gjort det godt og scoret en række mål. Men jeg er irriteret på mig selv, fordi jeg har haft tonsvis af chancer for at fortsætte min stime. Men jeg har ikke været kold nok foran mål. Jeg har måske tænkt alt for meget over, at nu skulle jeg altså score igen, forklarer Fischer om de manglende mål.Umiddelbart får han svært ved at tilspille sig en startplads mod Tjekkiet på fredag, men han håber alligevel på spilletid.- Det vil være min første landskamp, hvor der er point på spil. Jeg kan godt mærke forskellen nu og så de to andre gange, hvor det var testkampe. Hele stemningen bærer præg af, at vi skal have point mod Tjekkiet. Jeg vil rigtig gerne være en del af kampen mod Tjekkiet, men jeg arbejder hårdt til træning og prøver at være en god holdspiller og mere kan jeg ikke gøre, siger Ajax-kometen.

Mest læste i dag

I en periode scorede han stort set i hver kamp, men ikke siden 3. februar har Fischer nettet i Ajax-trøjen og heller ikke på landsholdet, hvor han har spillet to kampe.

Nu er Viktor Fischer med det danske landshold i træningslejr i Marbella forud VM-kvalkampen mod Tjekkiet på fredag, og den 18-årige offensiv-spiller er frustreret over "måltørken".

- Det irriterer mig helt grænseløst, at jeg ikke har scoret i så mange kampe nu. Det er virkelig noget, der går mig på. Jeg tænker helt vildt meget på det, og gør mig rigtig mange tanker om, hvordan jeg kommer tilbage i den rytme, som jeg havde tidligere, siger Viktor Fischer til sporten.dk.

Han har stor forståelse for, at forventningerne til ham er skyhøje efter en række fornemme præstationer i denne sæson, hvor han blandt andet scorede to flotte mål i topkampen mod Feyenoord i begyndelsen af året.

- Det er helt fint med større forventninger til mig. Sådan er det, når man har gjort det godt og scoret en række mål. Men jeg er irriteret på mig selv, fordi jeg har haft tonsvis af chancer for at fortsætte min stime. Men jeg har ikke været kold nok foran mål. Jeg har måske tænkt alt for meget over, at nu skulle jeg altså score igen, forklarer Fischer om de manglende mål.

Umiddelbart får han svært ved at tilspille sig en startplads mod Tjekkiet på fredag, men han håber alligevel på spilletid.

- Det vil være min første landskamp, hvor der er point på spil. Jeg kan godt mærke forskellen nu og så de to andre gange, hvor det var testkampe. Hele stemningen bærer præg af, at vi skal have point mod Tjekkiet. Jeg vil rigtig gerne være en del af kampen mod Tjekkiet, men jeg arbejder hårdt til træning og prøver at være en god holdspiller og mere kan jeg ikke gøre, siger Ajax-kometen.