Fischer og Pedersen tager sjette Masters-titel i træk

Det danske mixeddouble-par med Joachim Fischer og Christinna Pedersen vandt mandag aften den sjette titel i træk ved Copenhagen Masters i Falkoner Centret.

Med cifrene 21-19 og 21-18 vandt parret over Carsten Mogensen og Kamilla Rytter Juhl, der i turneringens anledning dannede doublepar - ligesom de også gjorde sidste år.

Joachim Fischer og Christinna Pedersen er nummer fire på verdensranglisten, men alligevel var sejren langt fra givet på forhånd, siger Joachim Fischer.

- Det blev jo rigtig tæt, ligesom det har været mange af årene. Modstanderen var rigtig god i dag, og det var de små ting, der afgjorde det. Vi havde lidt tur i den i slutningen af sættene og måske også lidt mere fornemmelse af hinanden.

- I spillet var vi meget på samme niveau, og jeg synes egentlig ikke, at vi var bedre end dem, så vi skal være glade for sejren, siger Joachim Fischer.

Han understreger samtidig, at det er til stor gavn for ham selv og Christinna Pedersen, at deres to kolleger til tider slår sig sammen som mixeddouble.

- Vi har brug for hinanden, og det ved vi alle sammen. Vi joker lidt med det, men når vi står på banen, så gør vi, hvad vi kan, siger Joachim Fischer.

Også Christinna Pedersen lovpriser modstanderne ved mandagens finale.

- Det er to verdensklassespillere, og når de bliver slået sammen, så leverer de altid en rigtig god mixeddouble, og det vidste vi på forhånd, siger hun.

- Vi får nogle gange lov til at træne med dem, og det kan godt være, at Kamilla joker med, at det er grunden til, at Joachim og jeg kan holde os på toppen. Men det er faktisk en af grundene, siger Christinna Pedersen.

Ud over at danne doublepar med Joachim Fischer udgør Christinna Pedersen også halvdelen af et af verdens bedste damedoublepar sammen med netop Kamilla Rytter Juhl.

/ritzau/

 

Dagens Gossip