Fit skuespillerinde træner for at slappe af

Skrevet af admin

26/03/2015
Afslapning er for mange det fuldstændig modsatte af en tur i fitness-centeret.Men sådan er det ikke for "Game of Thrones"-stjernen Natalie Dormer. Hun bruger nemlig fysisk træning til at slappe af, og derfor har hun altid sin yoga-måtte lige ved hånden.Det fortæller hun til magasinet SELF.- Når jeg er væk hjemmefra, er min yoga-måtte altid i kufferten. Det er simpelthen uundværligt for mig, fordi jeg rejser så meget, som jeg gør. Og træningen gør lige så meget for mit sind, som det gør for min krop, forklarer den 33-årige brite.Og netop på grund af de mange rejser, Dormer er på, er hun også ekstra opmærksom på, at hun skal passe på sin krop.- Skuespillere arbejder på nogle skæve tidspunkter, og vi flyver ekstremt meget rundt i verden, så derfor er vi nødt til at passe ordentligt på vores kroppe. Hvis jeg ikke gjorde det, ville det være en katastrofe, siger skuespillerinden.Dormer fik sit kommercielle gennembrud i den populære tv-serie "Game of Thrones", hvor hun spiller karakteren Margaery Tyrell.Hun er således også at finde i seriens femte sæson, der har premiere søndag den 12. april.Newspaq

Mest læste i dag

Afslapning er for mange det fuldstændig modsatte af en tur i fitness-centeret.

Men sådan er det ikke for "Game of Thrones"-stjernen Natalie Dormer. Hun bruger nemlig fysisk træning til at slappe af, og derfor har hun altid sin yoga-måtte lige ved hånden.

Det fortæller hun til magasinet SELF.

- Når jeg er væk hjemmefra, er min yoga-måtte altid i kufferten. Det er simpelthen uundværligt for mig, fordi jeg rejser så meget, som jeg gør. Og træningen gør lige så meget for mit sind, som det gør for min krop, forklarer den 33-årige brite.

Og netop på grund af de mange rejser, Dormer er på, er hun også ekstra opmærksom på, at hun skal passe på sin krop.

- Skuespillere arbejder på nogle skæve tidspunkter, og vi flyver ekstremt meget rundt i verden, så derfor er vi nødt til at passe ordentligt på vores kroppe. Hvis jeg ikke gjorde det, ville det være en katastrofe, siger skuespillerinden.

Dormer fik sit kommercielle gennembrud i den populære tv-serie "Game of Thrones", hvor hun spiller karakteren Margaery Tyrell.

Hun er således også at finde i seriens femte sæson, der har premiere søndag den 12. april.

Newspaq