Fjord Line: 300 nye jobs til søens folk

Skrevet af Elo Christoffersen

|

14/10/2013

Dagens topnyheder

Fjord Line er i massiv vækst. I det tidlige forår sætter rederiet det danske flag på endnu et spritnyt miljøvenligt fartøj, og samtidig bliver ruten Hirtshals-Stavanger-Bergen opgraderet til at have daglige afgange.

I den forbindelse skal Fjord Line rekruttere 100 nye søfolk, der alle skal igennem et intensivt træningsforløb for at lære skibet at kende inden jomfrurejsen i starten af april 2014.

Samtidig skal der ansættes 110 nye medarbejdere til en helt ny rute mellem Sandefjord i Norge og Strømstad i Sverige, hvor et gennemmoderniseret skib stævner ud den 1. juni 2014. Endelig skal 90 nye søfolk ansættes til rederiets hurtigfærge HSC Fjord Cat, der sejler mellem Hirtshals og Kristiansand i sommerhalvåret fra maj til september.

- Vi ser frem til at styrke organisationen med 300 nye engagerede medarbejdere. Vi øger vores medarbejderstab med godt en tredjedel, og samtidig er vi glade for igen at give det nordjyske jobmarked et positivt løft, siger Gert Balling, der er direktør for Fjord Line Danmark i Hirtshals, i en pressemeddelelse.

Fjord Line ser dog gerne ansøgere fra hele landet og Norden.

I januar søgte Fjord Line ligeledes 300 nye medarbejdere og her var der rift om de opslåede jobs. 2000 havde tre uger før ansøgningsfristen 3. februar allerede søgt stillingerne, og der var venteliste til tre informationsmøder.