Flemming Povlsen fravælger AGF for kommentator-job

Flemming Povlsen stopper med udgangen af denne sæson som angrebstræner i fodboldklubben AGF.

Det sker som en direkte konsekvens af, at klubben rykker op i Alka Superligaen.

48-årige Flemming Povlsen er samtidig ekspertkommentator på SBS Discovery, der sender kampe fra Superligaen, og de to job er svære at forene.

- Det har været udslagsgivende, at tv-delen allerede var en stor del af mig, da jeg startede i AGF, siger den tidligere landsholdsangriber i en pressemeddelelse.

- Det år, jeg har haft i AGF, har givet mig en masse energi og været mental fitness for mig. Derfor har jeg også nøje overvejet min beslutning, men udfaldet er blevet, at jeg bliver i fodboldverdenen – men på tv.

- I den ideelle verden havde jeg både et job på tv og i fodbold, men nu er problemstillingen lykkeligvis, at vi er rykket op, og det gør så desværre, at jeg ikke kan tage det næste skridt med, siger Flemming Povlsen.

AGF's sportschef, Jens Andersson, skal nu finde en erstatning for Flemming Povlsen.

- Det er trist, at vi ikke længere har Flemming i vores stab omkring holdet. Han har bidraget med meget og været et aktiv på træningsbanen.

- Han er meget vellidt i truppen og har været en ressource for holdet. Han efterlader et hul, og vi er gået i gang med at kigge efter en afløser, siger sportschefen.

/ritzau/

.

Dagens Gossip