Flensborg-Handewitt henter dansk talent i Ringsted

Endnu en dansk håndboldprofil fortsætter karrieren i den tyske topklub Flensborg-Handewitt.

Tyskerne meddeler skærtorsdag, at klubben har skrevet en treårig kontrakt med 21-årige Kasper Kisum, der hidtil har spillet for TMS Ringsted.

Kisum, der har optrådt 51 gange på forskellige danske ungdomslandshold, hamrede 112 bolde i nettet i grundspillet i den igangværende sæson i den hjemlige liga.

- Vi har i længere tid været opmærksomme på Kasper og har fulgt ham tæt. Trods sin unge alder er han allerede relativt langt i sin udvikling, siger Flensborg-Handewitts forretningsfører Dierk Schmäschke til klubbens hjemmeside.

Den danske venstreback er 197 centimeter høj og vejer 103 kilo. Tidligere på foråret erklærede han sig klar til at finde en ny karriereudfordring efter et år hos Ringsted og to hos Nordsjælland i den danske liga.

Og her stod den slesvigske storklub altså klar.

- Kasper passer til vores håndboldfilosofi. Han er stadig ung, men har et meget stort potentiale. Han skal arbejde hårdt, men det har han også viljen til at gøre. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med ham, siger klubbens træner Ljubomir Vranjes.

Det hidtidige højdepunkt i Kasper Kisums karriere kom i 2011, da han var med til at vinde VM-guld med det danske U19-landshold.

/ritzau/

 

Dagens Gossip