Flensburg-Handewitt slår HSV i tæt nordtysk danskerbrag

Den tyske håndboldklub SG Flensburg-Handewitt fortsætter sin gode sæsonstart i Bundesligaen.

Onsdag aften nappede klubben den fjerde sejr ud af lige så mange mulige, da det blev til en kneben udesejr på 22-21 over HSV Handball i det nordtyske brag, der var spækket med danske aktører.

Hjemmeholdet gik ellers til pausen med en føring på 11-9, men Flensburg-Handewitt var skarpest, da kampen i slutfasen skulle finde sin vinder.

To danske fløjspillere blev topscorer for hver deres mandskab. Anders Eggert nettede otte gange - heraf seks på straffekast - for Flensburg-Handewitt. Hos HSV scorede Hans Lindberg seks mål - fire på straffekast.

Hos Flensburg-Handewitt scorede Lasse Svan, Rasmus Lauge og Thomas Mogensen hver tre gange, mens Anders Zachariassen scorede et enkelt mål. Derudover var Henrik Toft Hansen i aktion for vinderne.

For taberne scorede Allan Damgaard Nielsen og Casper U. Mortensen henholdsvis to og et mål.

Flensburg-Handewitt topper nu Bundesligaen sammen med Rhein-Neckar Löwen og MT Melsungen, der også er noteret for fire sejre. HSV har hentet fire point i lige så mange kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip