Flere biler i alvorligt færdselsuheld i Thy

admin

|

12/07/2014

Dagens topnyheder

Fire voksne og to børn blev kørt til hospitalerne i Aalborg og Thisted efter en voldsom færdselsulykke lørdag ved 20.30-tiden i Vesløs på Aalborgvej i Thy.

Alle seks er uden for livsfare, lyder det natten til søndag fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Ulykken skete, da firehjulstrækkeren, som kom kørende ad Aalborgborgvej i retning mod Aalborg, skulle svinge til venstre og overså den modkørende personbil.

Firehjulstrækkeren, der blev ført af en 60-årig mand fra Thisted, kørte næsten frontalt ind i personbilen, fortæller vagtchef Carsten Henriksen.

- Ved venstresvingningen overser føreren af firehjulstrækkeren den modkørende personbil, og de to biler tørner sammen, siger han.

I firehjulstrækkeren var også en 40-årig kvinde, mens personbilen blev ført af en 46-årig mand fra Thisted. Mandens 47-årig kone og deres to børn på 13 og 10 år var passagerer i bilen.

- De to voksne personer i firehjulstrækkeren har pådraget sig lettere kvæstelser, siger Carsten Henriksen til Ritzau.

Efter ulykken spærrede redningskøretøjer vejen, og politiet opfordrede trafikanter til at finde alternative veje i Vesløs gennem Øsløs ad Bygholmvej. Efter godt en time blev Aalborgvej igen åbnet for trafik.

- Aalborgvej er hovedvejen mellem Thisted og Aalborg, hvor der køres med almindelig landevejshastighed, fortæller Carsten Henriksen.

/ritzau/