Flere vidner har meldt sig efter voldtægt på Falster

Flere personer har nu kontaktet Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi og fortalt, at de har oplysninger om en voldtægt, der skulle være sket i badebyen Marielyst på Falster natten til lørdag.

- Der er tre vidner, som har henvendt sig. Men vi får først talt med dem i løbet af mandagen, så det er for tidligt at sige, hvad de kan fortælle os, siger vagtchef Søren Nielsen til Ritzau søndag formiddag.

En 20-årig kvinde har fortalt politiet, at hun natten til lørdag blev voldtaget bag Café Klein på Marielyst Strandvej.

Kvinden havde været til fest, da hun blev dårlig og gik om bag caféen, hvor hun kastede op. Her blev hun ifølge politiet kort før klokken fire antastet af en mand, som løftede hende over til et hegn og forbrød sig mod hende.

Den formodede voldtægtsmand, en 28-årig mand fra København, blev anholdt knap en time senere ikke langt fra gerningsstedet. Søndag blev anholdelsen af manden opretholdt i tre gange 24 timer.

Lørdag efterlyste politiet specifikt to unge piger, som ifølge offeret gik tæt forbi gerningsstedet, mens voldtægten stod på.

Vagtchef Søren Nielsen kan dog ikke med sikkerhed sige, om de to piger er blandt de vidner, som nu har henvendt sig.

- Det ved vi ikke endnu. De her vidner virker dog umiddelbart lidt ældre, end hvad forurettede har givet os indtrykket af, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip