Flinta: Ingen er mere ked af det end mig

Dennis Flinta måtte efter mandagens 0-4-nederlag til FC København igen og igen forklare situationen, hvor Andreas Cornelius brækkede anklen.

Silkeborg-spilleren var meget ked af FCK'erens triste skæbne.

- Ingen er mere ked af det end mig. Det er rigtig trist og forfærdeligt for Andreas Cornelius. Det er en uheldig situation, der fører til det. I stedet for at træde på hans fod, rammer jeg ham på anklen.

- Jeg fornemmede ikke lige i situationen, at det var alvorligt. Det er først, da der begynder at blive signaleret ud til bænken, og jeg ser ned på hans ankel, at jeg ser, at det er alvorligt, siger Flinta til klubbens hjemmeside

Cornelius blev kørt på sygehuset, hvor det blev konstateret, at anklen var brækket efter den tackling, Flinta satte ind mod københavneren efter en halv time.

- Det var noget, jeg tænkte over i resten af kampen, selvfølgelig sidder det i én, at man lige har brækket benet på en kollega. Det var sgu lidt hårdt, forklarer Flinta.

Silkeborg-backen blev også spurgt til, om han ville gøre noget i forhold til Cornelius.

- Jeg kontaktede bagefter FCK's holdleder og bad ham om at overbringe min medfølelse til Cornelius.

- Jeg tror, at den sidste Cornelius har lyst til at tale med lige nu, er mig. Sådan ville jeg i hvert fald selv have det. Han skal have lov at sunde sig, mener Flinta.

/ritzau/

 

Dagens Gossip