Flot KIF-comeback giver uafgjort mod mægtige Barcelona

19/10/2014

De danske håndboldmestre, KIF Kolding København, leverede søndag en brandkamp, da det spanske storhold FC Barcelona kom forbi Brøndby Hallen.

Et stort comeback i slutfasen betød, at de danske mestre fik et 27-27-resultat med fra opgøret, som udeholdet ellers førte næsten hele kampen igennem.

En straffekast-scoring i de afgørende sekunder betød dog, at KIF Kolding fortsat er ubesejret i årets udgave af Champions League.

Opgøret var præget af hårdt fysisk spil, og det var tilfældet helt fra kampens start, hvor danskerne var bedst.

Godt målmandsspil og effektivt angrebsspil gav KIF føringen, men den holdt ikke længe.

Sløset angrebsspil fra hjemmeholdet resulterede i, at forspringet smuldrede, og som første halvleg forløb, greb Barcelona taktstokken.

KIF-forsvaret havde blandt andet svært ved at håndtere udeholdets angrebsspil med verdensstjernen Nikola Karabatic i spidsen. Det betød, at Barcelona holdt fast i en tremålsføring.

Op mod pausen begyndte målvogter Marcus Cleverly at vise storspil i målet, hvilket betød, at KIF kun var bagud med to mål ved pausen - 14-16.

Fra anden halvlegs start begyndte Barcelona-målmand Danijel Saric for alvor at tage fra i målet, og pludselig trak spanierne fra igen.

En stærkt spillende Bo Spellerberg forsøgte med sine syv scoringer i kampen at holde håbet om en sejr i live, og med 10 minutter tilbage af opgøret var KIF kun bagud med et mål.

Herefter lå kampen på en knivsæg, og i kampens allersidste sekunder lykkedes det alligevel KIF at udligne.

En bold blev opfanget i forsvaret, og i den anden ende tiltvang Lars Jørgensen sig et straffekast, som fløjspilleren Martin Dolk sikkert eksekverede til 27-27.

Helt til sidst fik udeholdet et frikast, som stjernen Kiril Lazarov ikke scorede på.

Det endte derfor med et 27-27-resultatet mellem KIF Kolding København og FC Barcelona.

Med dagens resultat deler de to hold nu førstepladsen i Champions Leagues gruppe B med syv point for fire kampe hver.