Flotte mål i vigtig Juventus-sejr over Napoli

Mesterholdet Juventus fører Serie A med tre point ned til AS Roma.

Det står fast, efter at Juventus søndag aften på udebane vandt topkampen mod Napoli med 3-1.

Kampens flotteste scoring stod den franske midtbanespiller Paul Pogba for. Efter en lille halv times tid flugtede Juventus-spilleren flot bolden i mål til 1-0.

Holdkammeraten Arturo Vidal leverede også en klassescoring, da han i overtiden sluttede et kontraangreb af med at hamre bolden op i krydset.

Forsvarsspilleren Martin Caceres scorede til gengæld måske det vigtige Juventus-mål, da han 20 minutter før tid scorede til 2-1 efter et frispark af Andrea Pirlo. Derefter var Napoli pressede, og det udnyttede Juventus i overtiden med endnu et mål.

Miguel Britos udlignede i anden halvleg til 1-1 for Napoli efter et hjørnespark, men værterne kunne kun glæde sig i en håndfuld minutter, før Caceres slog til.

Mens Juventus fører Serie A, forbliver Napoli på fjerdepladsen - 13 point efter førerholdet.

Tidligere søndag mistede Roma point i topstriden, da hovedstadsklubben i Rom-derbyet spillede 2-2 mod Lazio. Roma kan dog være tilfreds med det ene point, eftersom Lazio førte 2-0 ved pausen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip