Flov Halle Berry glemmer sin tredje ægtemand

Med to eksmænd og en nuværende ægtemand har der været mange bryllupsdage at holde styr på for Halle Berry.

Derfor var den 48-årige skuespillerinde meget taknemmelig, da en journalist under et interview mindede hende om, at hun mandag den 13. juli kunne fejre to års bryllupsdag med mand nummer tre, den franske skuespiller Olivier Martinez.

- Tusind tak for at minde mig om det. Åh Gud!, udbrød den Oscar-vindende skuespillerinde til E! News-journalisten Marc Malkin, der lykønskede hende med bomuldsbrylluppet.

- Jeg bliver nødt til at finde på noget hurtigt, jeg bliver nødt til at finde på noget hurtigt, lød reaktionen fra den Oscar-vindende skuespillerinde, der har den 21 måneder gamle søn Maceo med den 49-årige franskmand.

- Wow, to år. Det er stort for mig, tilføjede Berry, der tidligere ellers har svoret, at hun aldrig nogensinde ville gifte sig igen efter to turbulente ægteskaber.

Inden hun fandt sit livs kærlighed i Olivier Martinez, som hun mødte under indspilningerne til filmen "Dark Tide" i 2010, var Berry først gift var baseballspilleren David Justice fra 1992 til 1996 og siden med musikeren Eric Benét fra 2001 til 2005.

I 2005 mødte filmstjernen modellen Gabriel Aubry, som hun fik den nu syvårige datter Nahla med. Parret har ligget i et meget grumt tovtrækkeri om datteren, og det kulminerede også i, at Aubry slog Berrys nuværende mand, Olivier Martinez, under et opgør.

- Jeg prøver at finde en måde at balancere tingene på. Når jeg er sammen med mine børn, har jeg fuldt fokus på dem, og det kompenserer for den tid, hvor jeg ikke er sammen med dem, lød det fra den travle skuespillerinde.

I 2002 vandt Halle Berry en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle for filmen "Monster's Ball" og blev dermed den første afroamerikanske kvinde til at vinde den gyldne statuette i den kategori.

Se klippet her: http://uk.eonline.com/videos/237863/did-halle-berry-forget-her-wedding-a...

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip