Flugtbilist kørte 93-årig kvinde ihjel: Nu er han varetægtsfængslet

Han var egentlig også varetægtsfængslet in absentia efter sin flugt, men nu er en 25-årig mand også fysisk varetægtsfængslet frem til den 20. februar.

Manden har endnu ikke taget stilling til, om han vil kære afgørelsen. Der er nedlagt navneforbud i sagen.

93-årig død af kvæstelser
Manden er mistænkt for uagtsomt manddrab og for at have påkørt en 93-årig kvinde i Brabrand den 4. januar. Kvinden døde efterfølgende af sine kvæstelser.

Politiet fandt hurtigt frem til bilen, der var involveret i ulykken. Den befandt sig på en adresse i Egå. Bilen manglede højre sidespejl. Det passede med, at der blev fundet et højre sidespejl på ulykkesstedet.

Identiteten på bilens ejer var kendt af politiet, og man gik i gang med at lede efter ham. Men det skulle vise sig at være sværere end først antaget.

10 dage senere var det fortsat ikke lykkedes at få fat i manden, som blev varetægtsfængslet in absentia. Han blev efterlyst i Danmark og Internationalt.  

Fredag aften blev den 25-årige anholdt i Billund Lufthavn. Tilsyneladende havde han været ude af landet, men vagtchefen vidste ikke hvor. 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip