Flyselskabet Sun-Air ud med overskud på 28 mio. kr.

Sun-Air og direktør Niels Sundberg betegner selv resultatet som tilfredsstillende.

Det danske flyselskab med base i Billund, der flyver som British Airways franchisepartner, kom ud af det seneste regnskabsår med et overskud på 28,1 mio. kr. før skat.

Selskabet har haft en positiv udvikling i samtlige afdelinger, der består af ruteflyvning, charterflyvning, internationalt flysalg og leasing, reservedelshandel samt flyværkstedsdrift.

En af årsagerne til den positive udvikling ligger i sidste års ændrede konkurrenceforhold inden for luftfarten i Danmark. Samtidig har konjunkturforholdene i Europa ikke påvirket SUN-AIR i negativ retning.

- Selskabets strategi er baseret på et højt serviceniveau – både for så vidt angår passagerer på ruteflyvningen i samarbejde med British Airways, individuelle charterflyvninger og kunder på værkstederne. Ad hoc charterflyvningerne, der foregår under brandet ”JoinJet”, har i det forgangne år også haft en positiv udvikling og omfatter ud over individuelle flyrejser nu også ambulanceflyvning for SOS International samt shuttle-service for EADS/Eurocopter mellem Augsburg og Marseille, oplyser selskabet.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip