Flytrafikken til og fra Færøerne er uregelmæssig

Mange passagerer skal hjem til Færøerne til jul og Atlantic Airways gør alt for at alle, som allerede har købt flybilletter, kommer til Færøerne. Alle passagerer kommer desværre ikke til at rejse på de oprindeligt bookede tidspunkter, fordi der ikke er samme kapacitet på de mindre fly som på Airbus´en. Det har derfor været nødvendigt at rykke mange flyafgange, og passagerer er også overført til at flyve på andre tidspunkter end de oprindelig skulle rejse. Men alle har fået plads på flyene til julen.

Endnu et stort fly på vej
Atlantic Airways er på udkig efter endnu et Airbus A319-fly.

- Vi forventer i første omgang at lease en Airbus 319, der er tilgængelig på markedet. Vi er for tiden i dialog med flere selskaber, der har fly til rådighed. Vi forventer at modificere den, så vi får samme sædeantal og samme evner til at bruge det særlige navigationsudstyr, som det nuværende fly har, siger Magni Arge, direktør for Atlantic Airways.

Det nye fly skal både bruges på selskabets rutenet og til charterflyvninger for andre selskaber. Atlantic Airways har blandt andet indgået en aftale med Atlantis Rejser om at flyve turister fra Billund til Egypten næste år.

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip