Flyvende Defoe: Fantastisk med hattrick

Efter tre uafgjorte kampe i Europa League havde Tottenham brug for en sejr for at bevare håbet om avancement.

Det håb blev indfriet af Jermain Defoe, der med et hattrick sørgede for, at englænderne kunne fejre holdets første sejr, efter at klubben slog Maribor med 3-1 torsdag aften.

- Det var fantastisk at score hattrick. Som angriber bliver du bedømt på evnen til at score mål. Det er den bedste følelse i verden, og det var vigtigt, at vi vandt i aften, siger han til ITV.

Da klubberne mødte hinanden i den seneste gruppekamp, blev resultatet 1-1, og derfor var Tottenham opsat på revanche.

- Vi lagde presset højt fra starten. Tempoet var godt, og bevægelserne var gode, vi var bedre til at holde på bolden, og vi er alle glade, siger Jermain Defoe.

Tottenham kom fortjent foran efter 22 minutter, og selvom det lykkedes Maribor at udligne, var det englænderne, der fortjent kunne trække sig sejrrigt ud af kampen.

Med de tre mål fra Defoe overhaler han Teddy Sheringham på klubbens evighedsliste over målscorere, og det er noget, som angriberen sætter særlig pris på.

- Det er specielt for mig helt personligt, for Teddy var en spiller, jeg fulgte som barn. Han var en stor spiller for klubben og for landsholdet, siger Defoe.

Med sejren indtager Tottenham andenpladsen i gruppe J med seks point, mens Maribor ligger på tredjepladsen med fire point.

I gruppens anden kamp vandt Lazio 3-0 over græske Panathinaikos. Dermed ligger italienerne på førstepladsen med otte point, mens grækerne har to på sidstepladsen.

 

 

Dagens Gossip