Flyvende fløj: I dag meldte jeg mig ind i VM

Med en række scoringer i kampens slutfase havde højrefløjen Trine Østergaard markant andel i, at det danske kvindelandshold slog Tyskland med 31-28 i VM-kvartfinalen onsdag aften.

Østergaard har ellers ført en lidt stille tilværelse ved slutrunden, hvor hendes hurtighed kun sjældent er kommet til sin ret, men mod tyskerne så man endelig FCM-fløjens kontrakvaliteter.

- Jeg synes, jeg fik meldt mig ind. Jeg synes også, at jeg spillede godt mod Brasilien og Montenegro, men det var for alvor supergodt i dag, siger Trine Østergaard.

Seks mål på otte forsøg blev den lynhurtige fløjspiller noteret for i en kamp, hvor Danmark langt om længe fik gang i kontraspillet.

- Vi var bagud, og træneren blev ved med at råbe, at vi skulle løbe mod mål. Tyskerne løb superdårligt hjem, og så tænkte jeg bare, at det var fuld fart fremad, siger Østergaard.

Nu venter en hviledag inden fredagens semifinale mod Brasilien. Og i baghovedet lurer drømmen om en medalje og helst af guld.

- Vi spiller alle sammen for at blive nummer et. Men nu skal vi først have fokus på Brasilien, for ellers kan det ende rigtig galt, og det skal det helst ikke, advarer Trine Østergaard.

/ritzau/

 

Dagens Gossip