Fodbold: Evigt uheldig tysker er skadet igen

Tysklands verdensmestre i fodbold må undvære Holger Badstuber og Karim Bellarabi i søndagens EM-kvalifikationskamp mod Georgien.

Det meddeler holdets assistenttræner, Thomas Schneider, ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Holger Badstuber gjorde comeback i onsdagens testkamp mod Australien efter mere end to års fravær med tre alvorlige skader.

Han måtte skiftes ud allerede i pausen af onsdagens 2-2-kamp, men ifølge Thomas Schneider er Bayern München-spillerens fravær mest et spørgsmål om at være forsigtig.

- Det er ikke noget dramatisk. Holgers skade sidder tæt ved det område, hvor han blev opereret, og det er mest forebyggende, for han indgår i vores planer for fremtiden, siger Thomas Schneider.

Bayer Leverkusen-spilleren Karim Bellarabi er forkølet og er derfor pillet ud af truppen.

Målmand Manuel Neuer sad over med betændelse i knæet i onsdagens kamp, men er klar til EM-kvalifikationskampen på søndag.

Det samme er hans klubkammerat i Bayern München Bastian Schweinsteiger. Anføreren vil søndag spille sin første landskamp siden VM-finalen.

De tyske verdensmestre er kommet hostende fra start i EM-kvalifikationen. Holdet har syv point for fire kampe. Det samme har Irland og Skotland. Polen er nummer et med tre point mere.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip