Fodbold: Evigt uheldig tysker er skadet igen

Tysklands verdensmestre i fodbold må undvære Holger Badstuber og Karim Bellarabi i søndagens EM-kvalifikationskamp mod Georgien.

Det meddeler holdets assistenttræner, Thomas Schneider, ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Holger Badstuber gjorde comeback i onsdagens testkamp mod Australien efter mere end to års fravær med tre alvorlige skader.

Han måtte skiftes ud allerede i pausen af onsdagens 2-2-kamp, men ifølge Thomas Schneider er Bayern München-spillerens fravær mest et spørgsmål om at være forsigtig.

- Det er ikke noget dramatisk. Holgers skade sidder tæt ved det område, hvor han blev opereret, og det er mest forebyggende, for han indgår i vores planer for fremtiden, siger Thomas Schneider.

Bayer Leverkusen-spilleren Karim Bellarabi er forkølet og er derfor pillet ud af truppen.

Målmand Manuel Neuer sad over med betændelse i knæet i onsdagens kamp, men er klar til EM-kvalifikationskampen på søndag.

Det samme er hans klubkammerat i Bayern München Bastian Schweinsteiger. Anføreren vil søndag spille sin første landskamp siden VM-finalen.

De tyske verdensmestre er kommet hostende fra start i EM-kvalifikationen. Holdet har syv point for fire kampe. Det samme har Irland og Skotland. Polen er nummer et med tre point mere.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip