Fodboldfan udforskede 'bagsiden af medaljen' i Qatar: Sådan har de færreste set landet

Foto: TikTok / @dawleycb5 / Ladbible

En britisk fodboldfan har dokumenteret en del af Qatar, som de færreste fodboldfans får lov til at se.

En britisk fodboldfan ved navn Rob Dawley, der var taget til Qatar for at se Englands kampe, oplevede noget, som de færreste fodboldfans får lov til at opleve. 

Og han har delt sin oplevelse i en video på det sociale medie TikTok, hvor han går under navnet @dawleycb5.

Læs også

Kina fortsætter coronanedlukninger: Tager drastisk 'våben' i brug

Her har Dawley den seneste tid delt ud af sine oplevelser i Qatar, og senest har han delt en video, som viser, hvordan én af de mange migrantbyer i Qatar ser ud.

Foto: TikTok / @dawleycb5

Se med herunder (artiklen fortsætter under videoen):

@dawleycb5

I found an abandoned apartment in Qatar👀 Ever wondered what it was like living in Qatar as a migrant worker☝️ #fyp #worldcup #qatar #doha #abandonedplaces

♬ original sound - Rob Dawley
I found an abandoned apartment in Qatar👀  Ever wondered what it was like living in Qatar as a migrant worker☝️ #fyp #worldcup #qatar #doha #abandonedplaces

Den unge brite har tidligere delt en video, hvor han afslører, hvad det koster at leve én dag i Qatar, men i denne video viser han, hvordan andre mennesker har levet i Qatar. 

I byen Mesaieed fandt han nemlig en forladt migrantby, hvor der angiveligt har boet tusindvis af migrantarbejdere, der har været med til at bygge de stadions, som verdens bedste fodboldspillere spiller på i disse dage.

Foto: TikTok / @dawleycb5

Og byerne var LANGT fra, som Dawley havde regnet med. 

"[...] jeg kunne ikke tro, hvad jeg så. [...] der var 25 til 30 af dem [red. boligblokke]; fuldstændig forladte," har Dawley udtalt og forklaret, at boligblokkene var i langt bedre stand, end han havde hørt og forventet. 

Den unge brite fik nemlig lov af et par sikkerhedsvagter til at gå ind og udforske de mange lejligheder, og her opdagede han, at de var meget pænere, større og bedre istandsatte, end han havde forventet ud fra mediernes beskrivelser. 

"Personligt var jeg overrasket over, hvor ordentligt det var, og hvor godt det hele var bygget," har han således udtalt og forklaret, at lejlighederne i hvert fald var bedre end den, han boede i, da han gik på universitetet i England. 

"[...] hvis du renoverede de lejligheder og placerede dem i London, ville de være millioner værd. Jeg må dog sige, at det var ret uhyggeligt," har Dawley udtalt og forklaret, at boligblokkene stod tomme, da de skal rives ned om nogle måneder.

Læs også

Tidligere indsat afslører: Disse fire vaner fra fængslet har jeg holdt fast i

 

 

 

Dagens Gossip