Fodboldforbund: Der mangler beviser til at fælde Suárez

Præsidenten for Uruguays fodboldforbund, Wilmar Valdez, mener ikke, at der er tilstrækkelig med beviser til at straffe Luis Suárez.

Den sydamerikanske stjerneangriber satte tilsyneladende tænderne i skulderen på Italiens Giorgio Chiellini under tirsdagens VM-kamp, hvor Italien blev sendt ud af slutrunden i Brasilien.

- Det er nødt til at stå klart, og ud fra den video, som Fifa gav os, mener vi ikke, at det er helt tydeligt, siger Valdez til tv-kanalen Channel 10.

- Vi er sikre på, at vi vil opnå resultater med vores forsvar, tilføjer han.

Det internationale fodboldforbund (Fifa) har åbnet en disciplinærsag mod Suárez, der ikke blev straffet i tirsdagens VM-kamp, da dommeren ikke så episoden. Suárez risikerer at være færdig ved VM.

Tv-billederne viste et bidemærke i Chiellinis skulder efter episoden, men Uruguays fodboldforbund hævder, at bid-billederne er blevet redigeret i Photoshop, så de ser værre ud, end de er, skriver The Guardian.

Uruguay skal lørdag møde Colombia i 1/8-finalerne, og det vil være et hårdt slag for Uruguay, hvis holdets bedste spiller bliver smidt ud af VM.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip