Fodboldforbund: Der mangler beviser til at fælde Suárez

Præsidenten for Uruguays fodboldforbund, Wilmar Valdez, mener ikke, at der er tilstrækkelig med beviser til at straffe Luis Suárez.

Den sydamerikanske stjerneangriber satte tilsyneladende tænderne i skulderen på Italiens Giorgio Chiellini under tirsdagens VM-kamp, hvor Italien blev sendt ud af slutrunden i Brasilien.

- Det er nødt til at stå klart, og ud fra den video, som Fifa gav os, mener vi ikke, at det er helt tydeligt, siger Valdez til tv-kanalen Channel 10.

- Vi er sikre på, at vi vil opnå resultater med vores forsvar, tilføjer han.

Det internationale fodboldforbund (Fifa) har åbnet en disciplinærsag mod Suárez, der ikke blev straffet i tirsdagens VM-kamp, da dommeren ikke så episoden. Suárez risikerer at være færdig ved VM.

Tv-billederne viste et bidemærke i Chiellinis skulder efter episoden, men Uruguays fodboldforbund hævder, at bid-billederne er blevet redigeret i Photoshop, så de ser værre ud, end de er, skriver The Guardian.

Uruguay skal lørdag møde Colombia i 1/8-finalerne, og det vil være et hårdt slag for Uruguay, hvis holdets bedste spiller bliver smidt ud af VM.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip