Fodboldforbund er villig til at udleje Wembley

London-klubberne Tottenham og Chelsea står over for stadionudvidelser i de kommende år, og derfor kan klubberne være tvunget til at leje sig ind andetsteds.

Uden at ville kommentere konkrete klubnavne åbner direktør i Det Engelske Fodboldforbund (FA) Martin Glenn op for, at det legendariske Wembley Stadium i London kan blive udlejet for at spare forbundet penge.

Dermed synes et match mellem Tottenham, Chelsea og FA oplagt.

- Jeg vil ikke kommentere på klubberne, men hvis det er en mulighed, så vil vi følge den. Vi er der for at hjælpe, og vi kan gøre vores omkostninger lavere og samtidig tjene flere penge, siger Martin Glenn.

Han ser gerne, at Wembley bliver flittigere anvendt, og at det hellere bliver til fodbold end koncerter.

Kun det engelske fodboldlandshold er fast inventar på Wembley, hvor der også bliver afviklet visse klubkampe, for eksempel i FA Cuppen.

- Det er først og fremmest et fodboldstadion, og fodboldkampe er også mere rentable end koncerter. Vi har det nationale stadion, og vi vil gerne benytte det noget mere.

- Vi har en forpligtelse over for fodbolden, og vi vil gerne hjælpe til, sådan at klubberne får bedre stadioner. Hvis det er muligt at hjælpe dem med det ved at udleje Wembley, så støtter vi det absolut, siger Martin Glenn.

En eventuel leje af Wembley bliver formentlig tidligst aktuel for klubberne i 2017/2018-sæsonen.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip