Fodboldikon laver hattrick i dobbeltsengen

Det er ikke første gang, den 29-årige Manchester United-spiller Wayne Rooney laver et hattrick. Men denne gang er der altså ikke tale om pletskud på fodboldbanen.

- Baby nummer tre er på vej til januar! Vi er så glade og spændte, skriver Wayne Rooneys kone Coleen Rooney på Twitter.

Der skal altså være familieforøgelse i hjemmet i Chesire i England. Parret blev gift i 2008, og sammen har de allerede sønnerne Kai Wayne Rooney på fem år og Klay Anthony Rooney på to år. Fodboldstjernen følger også op på den glædelige nyhed på Twitter.

- Jeg er glad for, at Coleen og jeg venter vores tredje barn, skriver Rooney efterfulgt af en tommelfinger, der peger opad.

Wayne og Coleen mødte hinanden allerede som 12-årige, og fandt sammen som par i en alder af bare 16 år. Wayne Rooney er anfører for klubholdet Manchester United og er også anfører på det britiske landshold. Coleen Rooney skriver en fast klumme i det britiske blad OK! Magazine og har arbejdet som tv-vært.

Der blev spekuleret i, om der kunne være tale om en graviditet allerede tidligere på måneden, da billeder fra Coleen og Wayne Rooneys ferie på Barbados blev offentliggjort. Her mente fans nemlig at kunne spotte en lille baby-bule. Og nu er det altså officielt, at parret til januar næste år bliver forældre for tredje gang.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip