Fodboldlegenden Romario vil se brasiliansk storvask

Ydmygelsen på 1-7 i VM-semifinalen mod Tyskland gør ualmindeligt ondt på de brasilianske VM-værter.

Nu øger den tidligere fodboldspiller, legenden Romario, kritikken af ledelsen af det brasilianske fodboldforbund.

Romario var med til at vinde VM for Brasilien i 1994, og han er siden blevet politiker.

Under VM-slutrunden sagde han, at Brasiliens øverste fodboldledere er korrupte, og den kritik fortsætter han nu.

- Marco Polo del Nero er formand for Brasiliens Fodboldforbund i de næste fire år. Tror I, at han har evnerne til at vende tingene rundt? Jeg er sikker på, at han ikke har, siger Romario til sine politikerkolleger.

Del Nero tager over fra fodboldforbundets nuværende leder Jose Maria Marin, men Romario mener, at han blot står for det helt samme som forgængeren. Del Nero er en ældre herre på 73 år, men han er dog 10 år yngre end den nuværende fodboldleder.

- Det obskure og hemmelige valg er nødt til at blive annulleret, siger Romario om den afstemning, som sidste år gjorde klart, at Marco Polo Del Nero skal være ny topmand i forbundet.

- Brasiliansk fodbold fortjener ikke at blive ledet af en bande, som allerede har vist sig som inkompetent ... som skraber penge til sig, og gør hvad den vil med dem, uden at det kommer fodboldsporten til gode, siger han.

Romario advarer også om, at hvis man ikke handler nu, risikerer Brasilien i fremtiden en endnu større massakre end den, der skete i semifinalen i Belo Horizonte i sidste uge.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip