Fodboldtræner skal i fængsel for sex med mindreårig

En 45-årig mand, der var fodboldtræner for et pigehold i FC Horsens, er i dag idømt fængsel i halvandet år for blufærdighedskrænkelse og for at have et seksuelt forhold til en mindreårig pige, skriver Horsens Folkeblad.

Anlageren havde krævet to års fængsel.

Ifølge anklageskriftet havde den tiltalte sendt sms-beskeder med seksuelt indhold, ligesom han var tiltalt for anden kønslig omgang end samleje samt fuldbyrdet samleje med pigen da hun var 13 år.

Den tiltalte havde gennem sagen nægtet sig skyldig, og forklaret sms-beskeder, hvor der stod 'jeg tænker på din nøgne krop' og 'jeg har lyst til noget frækt', med at beskederne var til hans kone, og at han havde sendt dem forkert.

Forholdende stod på i to år, og begyndte da pigen var 12-13 år. Overgrebene blev opdaget i november 2013 og anmeldt til politiet af Horsens Kommune den 20. december samme år.

Udover fængselsstraffen blev den 45-årige frakendt retten retten til at arbejde med børn både erhvervs-og fritidsmæssigt. 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip