Før 1/8-finale: Belgisk minister vil vædde øl med Obama

Belgiens premierminister Elio Di Rupo udfordrer USA's præsident Barack Obama til et væddemål før mandagens 1/8-finale ved VM i fodbold.

Di Rupo vil gerne have nogle øl på højkant, når de to lande står over for hinanden tirsdag aften i Salvador.

Premierministeren skriver til Obama på Twitter, at han er parat til at satse "nogle gode belgiske øl" på, at det belgiske hold booker en plads i kvartfinalen.

Barack Obama har fredag klokken 15.30 dansk tid - 16 timer efter beskeden fra Di Rupo - endnu ikke taget mod opfordringen.

USA's præsident var torsdag ude at hylde de amerikanske spillere, der til trods for et nederlag på 0-1 til Tyskland er videre til 1/8-finalerne.

- Vi kan ikke være mere stolte. De har trodset alle odds og har fået en masse tilhængere på vejen, udtalte Obama.

Belgien vandt gruppe H foran Algeriet, Rusland og Sydkorea med maksimumpoint, mens USA sluttede med fire point som toer bag Tyskland i gruppe G. Portugal og Ghana måtte ud efter gruppespillet.

Elio Di Rupo er i disse uger ved at afgive magten i Belgien. For en måned siden afleverede han sin afskedsbegæring efter det belgiske parlamentsvalg.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip