Første AGF-mål er en kæmpe forløsning for Kasper Junker

Det stod ikke skrevet i kortene, at Kasper Junker skulle starte inde i Superligaen for AGF, hvor Morten Duncan Rasmussen har været skarp siden skiftet fra FC Midtjylland.

Men en skade til den nye anfører har banet vejen for den tidligere Randers-spiller, der fredag scorede sit første mål for klubben i 2-1-sejren over Viborg.

- Det er en kæmpe forløsning, jeg er sindssygt glad for det. Det er bare rart at få scoret og så samtidig få en sejr.

- Jeg havde selvfølgelig håbet på at få en god start, men jeg er glad for, at det er gået så godt. Der er stadig meget at arbejde videre på, men det er en utrolig god start, siger Kasper Junker.

AGF har fået en god start på den nye sæson og topper nu Superligaen efter sejre i de to første kampe.

- Holdet spiller utroligt godt angrebsfodbold, hvor vi vil frem på banen, så det giver nogle muligheder for mig.

- Vi har allerede fået en god forståelse for hinanden, og så arbejder vi stenhårdt for holdet, og så kommer mulighederne, når man arbejder hårdt for hinanden, siger Kasper Junker, der også fik rosende ord med på vejen af AGF-træner Glen Riddersholm.

- Han har fået en rigtig god start. Det er jo en ung spiller, der ikke har spillet 90 minutter som seniorspiller.

- Han kommer ind og arbejder rigtig hårdt, hvor han har skulle lære de her løbemønstre, når man ligger alene fremme.

- Det har han gjort godt, og han kan udvikle sig til at blive en profil, men lige nu og her er han en ung spiller, der har en enorm tro på sit eget spil.

Den seneste melding lyder på, at Morten Duncan Rasmussen stadig er et par uger fra comeback, så Kasper Junker får et par kampe mere at vise sig frem i, inden Duncan formentlig overtager pladsen i front.

- Nu har han lavet en assist og et mål, og det er fantastisk at følge sådan en ung mand, der arbejder dedikeret fra dag ét, og han har vist en personlighed, der gør, at man godt kan være optimistisk på hans vegne.

- Men det er også vigtigt, at han forstår, at træerne ikke vokser ind i himlen. Der skal arbejdes hårdt, og det ved han godt, sagde Glen Riddersholm efter kampen.

22-årige Kasper Junker kom til AGF fra Randers FC denne sommer på en treårig kontrakt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip