Folkekær komiker fortryder ægteskab

Ikke bare en, to eller tre, men hele fire gange har den britiske komiker John Cleese været gift.

Men især det tredje ægteskab med skuespillerinden Alyce-Faye Eichelberger, fortryder Monty Phyton-stjerne.

- Livet er selvfølgelig fyldt med op- og nedture, men der et par ting jeg fortryder, siger John Cleese til den engelske avis The Mirror og fortsætter:

- Jeg sagde ja til at gifte mig med Alyce, selvom jeg egentlig ikke ville. Og det kostede mig en formue.

Ægteskabet, der varede fra 1992 til 2008, blev nemlig et særligt dyrt bekendtskab på intet mindre end hvad der svarer til omkring 114 millioner kroner samt masser af tovtrækkeri frem og tilbage imellem dem.

Og tiden, hvor hustrubidraget efter skilsmissen skulle fastsættes, har ikke været sjov for den folkekære komiker.

- Ægteskabet kostede mig også den bedste del af 10 år af mit liv. Jeg fortryder den tid, jeg har brugt de seneste 10 år på bare at tjene penge, som jeg blot skulle give videre til en anden. Men nu er det slut, siger John Cleese.

Den 75-årige komiker glæder sig derfor også ekstra meget over, at han endelig kan lægge ægteskabet fra sig.

- Nu er det endelig slut og jeg kan starte på mit liv igen. Jeg kan tage på ferie i det nye år og slå en stor streg over det, siger John Cleese.

Stjernen fra "Halløj på Badehotellet" er dog ikke komiker for ingenting.

Selvom han netop har betalt den sidste del af sit store hustrubidrag til sin forrige kone, er der stadig plads til at lave sjov med det.

- Nu kan jeg tjene lidt penge til min nuværende kone, og måske på et tidspunkt til mig selv, joker John Cleese.

John Cleese er i dag sammen med smykkedesigneren Jennifer Wade, som han har været gift med siden 2012. Og det ægteskab forventer komikeren bliver det sidste i rækken.

- Jeg har endelig fundet den rigtige. Ægteskabet er absolut noget, jeg vil anbefale. At få et ordentligt, kærligt forhold på dette tidspunkt i mit liv er den største bonus, jeg kunne have fået, siger John Cleese.

Newspaq

 

Dagens Gossip