Folkekær tv-vært laver kinesisk homojoke

Skrevet af admin

21/04/2015
I Kina er tjenester som Facebook, Twitter og Instagram censureret, og i stedet kan kineserne bruge en række regeringskontrollerede sociale medier.En af disse medier hedder Weibo, og her har den lesbiske talkshow-vært Ellen DeGeneres netop oprettet en profil.Og i en kommentar om Weibo på sin Twitter-profil kommer hun med en underspillet kritik af den kinesiske regerings intolerance over for homoseksualitet.- Jeg er kommet på Weibo! Det svarer til Kinas Twitter! Jeg lover, at jeg ikke skriver noget, der kan opfattes som stødende af den kinesiske regering. Det samme gør min bofælle Portia, skriver den 57-årige tv-værtinde således.DeGeneres' "bofælle" Portia de Rossi er dog ikke blot en kvinde, som den populære spøgefugl deler en lejlighed sammen med. De to kvinder har nemlig været gift siden 2008.Først i 2001 blev homoseksualitet fjernet fra den kinesiske regerings officielle liste over psykiske sygdomme, og i dag er det stadig meget tabubelagt at være tiltrukket af det samme køn i det asiatiske land.Se Ellens kritiske homo-tweet lige her: https://twitter.com/TheEllenShow/status/590294718237396992Newspaq

Dagens topnyheder

I Kina er tjenester som Facebook, Twitter og Instagram censureret, og i stedet kan kineserne bruge en række regeringskontrollerede sociale medier.

En af disse medier hedder Weibo, og her har den lesbiske talkshow-vært Ellen DeGeneres netop oprettet en profil.

Og i en kommentar om Weibo på sin Twitter-profil kommer hun med en underspillet kritik af den kinesiske regerings intolerance over for homoseksualitet.

- Jeg er kommet på Weibo! Det svarer til Kinas Twitter! Jeg lover, at jeg ikke skriver noget, der kan opfattes som stødende af den kinesiske regering. Det samme gør min bofælle Portia, skriver den 57-årige tv-værtinde således.

DeGeneres' "bofælle" Portia de Rossi er dog ikke blot en kvinde, som den populære spøgefugl deler en lejlighed sammen med. De to kvinder har nemlig været gift siden 2008.

Først i 2001 blev homoseksualitet fjernet fra den kinesiske regerings officielle liste over psykiske sygdomme, og i dag er det stadig meget tabubelagt at være tiltrukket af det samme køn i det asiatiske land.

Se Ellens kritiske homo-tweet lige her: https://twitter.com/TheEllenShow/status/590294718237396992

Newspaq