Forældre fryser dødt barns hoved ned og håber, hun en dag kan vækkes til live

Matheryn Naovaratpong, med kælenavnet Einz, døde kun 2 år gammel af kræft i hjernen

Hendes forældre valgte, at det lille barn skulle brændes efter sin død - men kun kroppen. Hovedet sendte de til Arizona.

Her er det, sammen med 133 andre hoveder, frosset ned til minus 196 grader af Alcor Life Extension Foundation, og forældrene håber nu, at lægevidenskaben en dag vil være i stand til at vække deres lille pige til live.

Læs også: Valerys hoved skal flyttes til en ny krop

- Vi tror, at døden kan overvindes i fremtiden. Mennesker oplever, at teknologien udvikler sig. Den fordobles, fordobles og fordobles, siger hendes far til GlobalPost.

Alcor Life Extension Foundation, der tager over en halv million kroner pr. hoved, skriver på deres hjemmeside:

- Formålet er at forhindre døden ved at bevare tilstrækkelig cellestruktur og kemi, så genopbygning (herunder af hukommelse og personlighed) bliver muligt med fremtidig teknologi. Hvis patienterne kan vækkes i fremtiden, så var de i virkeligheden slet ikke rigtig døde i første omgang. Nutidens læger har simpelthen taget fejl i forhold til, hvornår døden er indtruffet, som de har så mange gange før. Argumentet om, at det ikke kan lade sig gøre, fordi patienterne er døde er en cirkulær argumentation.

Læs også: Facebook og Apple betaler kvindelige ansatte for at fryse æg ned

Einsz’ forældre er så sikre på metoden, at de gemmer videoer, familiefotos, lægejournaler og breve på en harddisk, så hun kan opleve det hele en dag.

Forældrene planlægger også at blive frosset ned efter deres død i håb om, at de alle tre kan blive genforenet i fremtiden.

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip