Forældre laver internet-afstemning om datters navn

Listen af navne man kan give sit nyfødte barn er velvoksen og kan virke uoverskuelig, men forældre behøver ikke at stå alene med den store beslutning, hvis man vælger at gøre som et canadisk par.

Alysha og Stephen McLaughlin fra Kelowna, British Columbia tog alternative metoder i brug, da de skulle finde et navn til deres lille datter, som blev født den 7. april.

Mens Alysha var gravid, lod parret brugere af det sociale medie, Reddit, afgøre navnet ved at lave en afstemning, hvor 150.000 personer gav deres bud over en periode på tre måneder. Det skriver entrepreneur.com.

LÆS OGSÅ: Mor dræber sin datter med en amme-overdosis

Og nu har den lille pige fået navnet: Amelia Savannah Joy Mclaughlin.

Det hører dog med til historien, at brugerne havde stemt navnet, Cthulhu, som er et kendt sci-fi-monster, ind på førstepladsen, men den gik ikke rent ind hos forældrene.

I stedet valgte Alysha og Stephen McLaughlin at lytte til det andet mest populære navn: Amelia.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

På forhånd havde den kommende far taget sine forholdsregler ved at skrive følgende på afstemningssiden:

"Desværre ved jeg bedre end at stole på dig, internet. Vi vil have det sidste ord, for min datter skal ikke navngives WackyTaco692. Undskyld gutter, men min kone vil ikke give jer helt frie hænder".

Brugerne havde også mulighed for at få indflydelse på den lille piges mellemnavn. På top 10 listen over disse optrådte navne som: Of-The-Sea, Le-Dash-A, Salad og Pond.

 

Dagens Gossip