Forældre skulle rydde afdød datters lejlighed: Hvad de fandt, ændrede alt

Den unge sygeplejestuderende Kristina Chesterman mistede livet for ti måneder siden i den californiske by Chico, da hun blev kørt ned på sin cykel af en formodet spritbilist. Tilbage stod hendes sønderknuste forældre, Sandra og David, med den hjerteskærende opgave at rydde hendes lejlighed.

Hvad de fandt her har ikke alene hjulpet dem i sorgen, men også inspireret mange mennesker.

- Jeg åbnede en skuffe, og jeg fandt denne makeup-pung, fortæller Sandra ifølge The Blaze.

Læs også: 200 fremmede troppede op: Ville standse at kræftramt familie røg på gaden

Men der var ingen makeup i pungen - kun et stykke papir med datterens håndskrift. En liste over ting, hun ville opleve.

- Hun ville rejse til Niagara Falls. Redde nogens liv, hvilket hun har gjort mange gange. Ved at donere hendes organer reddede hun liv. Det næste på listen får mig til at grine. Hun ville stoppe to fyre, der slås over hende, det synes jeg er så sødt, siger Sandra.

Listen har Kristina formentligt skrevet, mens hun gik i gymnasiet. Den indeholdt en lang række oplevelser og rejser. Og nu hvor hun ikke kunne opnå dem, besluttede Sandra og David at gøre det for hende. Blandt andet har de rejst til Niagara Falls, løbet gennem en valmuemark og taget pilottimer.

Læs også: En fremmed bankede på døren og afleverede en kuvert, der reddede hendes liv

Men ikke nok med at forældrene nu kan mindes deres livsglade datter på denne måde - Kristina har også inspireret andre. Fremmede er også begyndt at tjekke oplevelser af Kristinas liste, og billederne af deres rejser bliver delt på hendes mindeside på Facebook.

Kristinas hjerte gik til den 64-årige Susan Vieria, der som tak for livet nu også planlægger at udføre alle ting på listen.

- Jeg synes, at det er fantastisk, at hun kunne have den effekt på mennesker, der ikke engang kendte hende, siger far David.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip