Forældrene gav hende en dårlig madpakke med - så tog skolen affære

En far fra Missouri, USA er kommet i det digitale fedtefad, efter han gav sin datter, Alia, en fesen madpakke med i skole, fortæller kidspot.com.au.

Skolen blev simpelthen forargede, så Alia fik en seddel med hjem, hvor de skrev:

“Dr. and Mrs. Puckett.

The cafeteria reported to me that Alia’s lunch today included four chocolate bars, a bag of marshmallows, Ritz crackers and a pickle. Please see that she packs a proper lunch tomorrow.”

Læs også: 13-årig skoleelev straffet for at dele sin madpakke med sulten klassekammerat

Oversat:

"Kære Dr. og fru Puckett. 

Cafeteriet fortalte mig i dag, at i Alias madpakke var der fire chokoladebarer, en pose skumfiduser, kiks og en syltet agurk. Sørg venligst for, at hun får en ordentlig madpakke med i morgen."

Brevet blev sluttet af med et ønske om, at forældrene kvitterede for brevet.

Faren, Justin Puckett, tog ikke ligefrem kritkken med kyshånd. Han blev dybt forarget over tonen i brevet og underskrev også brevet med "ønske afvist." Han påstår, at der var mere i madpakken, end skolen fortæller.

- Der var også fire stykker skinke. Vi indrømmer, at vi nogle gange bruger syltede agurker som erstatning for grøntsager, da nogle kampe ikke er værd at tage, fortæller han. 

En anonym lærer på skolen forklarer, at de godt kan forstå, at forældre kan være stressede og presset på tid. Men når de ser, hvad nogle elever får med i madpakken, så er de nødt til at arbejde for, at de får noget sundere med. 

Læs også: Advarsel: Hold dig fra stanniol, når du smører madpakke

Siden episoden har skolen sendt en formel undskyldning til Justin Puckett, som stadig er tvær over den kritik, han fik i sin rolle som far. Han siger, at det er hans valg, hvad hans børn får at spise.

Historien er siden gået viralt, hvor faren både har kritikere og fortalere. Sidstnævnte siger blandt andet, at det jo bare kunne være én af de dage, hvor man havde lidt travlt med at komme ud af døren. 

Du kan læse hele brevet herunder.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip