Forældres mareridt: Datter stopper med at trække vejret 20 gange hver nat

Nybagte forældre ved godt, at søvn bliver en mangel, så snart babyen er kommet ud af maven, men et engelsk par havde ikke forberedt sig på, at deres lille datter ville kræve deres assistance hele natten.    

Engelske Phyllisity Ramm kan i princippet død, hver gang hun lægger sig til at sove. Den otte måneder gamle pige er nemlig plaget af en sjælden sygdom kaldet obstruktiv søvnapnø, som får hendes hals til at slappe af og blokere hendes luftveje, mens hun sover. Det skriver Daily Mail.

Læs også: Kræftramt tv-stjerne advarer: - Der findes ikke nogen sund kulør

Den lille piges skræmte forældre, 26-årige Kylie og 27-årige Michael Ramm, holder sig på skift vågen hver nat for at holde øje med Phyllisity. Flere gange i løbet af natten er de udmattede forældre nødt til at genoplive datteren. Ca. 20 gange på en nat stopper datteren med at trække vejret til forældrenes rædsel. 

Det er Kylie og Michaels håb, at lægerne på Norfolk og Norwich University Hospital vil give deres datter en CPAP-maskine, der kan hjælpe hende med at trække vejret om natten ved at forhindre hendes hals i at lukke sig sammen. Men indtil videre har parret ikke haft succes med at overtale lægerne - på trods af maskinen er kendt som den bedste løsning for personer med obstruktiv søvnapnø.

For tiden er lægerne ved at udføre tests, der skal afgøre, hvilken behandling lille Phyllisity skal have. Men forældrene så gerne, at deres højst uholdbare situation, som har stået på i otte måneder, blev ændret i en fart.

Læs også: Video: Tre måneder gammel baby kan selv holde sutteflasken 

- Jeg synes ikke, det kan være rigtigt, at en mor skal genoplive sin baby hele tiden, siger Kylie Ramm til Daily Mail og tilføjer:

- Hun bliver slap og blå inden for få sekunder, og jeg er nødt til at tage hende op øjeblikkeligt. Og hvis hun ikke begynder at trække vejret, er jeg nødt til at gribe ind.

Kylie Ramm har delt sin historie på Facebook og Twitter, hvor hun får støtte og hilsner med på vejen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

- Lægerne regner ikke med, at Phyllisity vokser fra sygdommen. Og vi kan ikke blive ved på den her måde for evigt, siger den trætte mor til Daily Mail.

En talsperson fra Norfolk og Norwich University Hospital bekræfter, at lægerne er i gang med at analysere en række tests på den lille pige og har følgende kommentar til Daily Mail:

- Resultaterne vil give os mulighed for at tilbyde denne unge patient den bedste behandling. 

Se billederne af Phyllisity Ramm her: 

 

 

Dagens Gossip