Forarget mor i svømmehal: Jeg gider ikke vade rundt i andres kussehår

27/04/2015 13:26

Kirstine Petersen

Nyheder
Cana Buttenschön

Mest læste i dag

En kedelig regnvejrsdag skulle peppes lidt op for nylig, da Cana Buttenschön tilbragte dagen med sine to drenge. Derfor tog de i svømmehal sammen. Det skriver hun om på sin blog mortilto.dk.

- Jeg tror en svømmehal sådan en søndag formiddag må være højborg for forelskelse, fordi alle børn er så skide fantastiske og vi forældre er “tvunget” til at se det, for vi skal holde øje med vores børn i vandet. Ingen smartphones, kameralinser, aviser eller kaffekopper der lige skal drikkes, at gemme sig bag. Bare godt nærvær med børnene. Det er næsten magisk, starter hun sin beskrivelse af turen.

Men da de kommer ud i bruseområdet efter at have plasket og leget, står der en kvinde og barberer ben og kønsbehåring. Forargende, mener Cana:

- Jeps, hendes tilsyneladende ubarberede ben, fik sig lige en ordentlig tur, imens jeg tænkte, at hun sør’me måtte have haft travlt derhjemme, siden hun ikke havde nået lige at ordne det hjemmefra. Stakkels kvinde. Lige indtil hun også begyndte, ufortrødent, at fjerne de lange trussekantstjavser, skriver hun videre.

Læs også: Ny dille: Kvinder barberer sig i ansigtet, og det er ikke på grund af uønskede hår

- Hun barberede sig i skridtet, I ved, sådan med godt spredte ben, foroverbøjet og fuld hammer på skraberen, lige der under den midterste bruser i fællesbadet, med sine egne drengebørn ved sin side og mine, lige overfor. Jeg var – og er – målløs!

Havde hun ikke haft sine børn med sig ville hun gerne have kommenteret på, om svømmehallens afløb kunne klare sådan at få en halv islandsk sweater dynget ned over sig, men af hensyn til børnene droppede hun kommentaren.

Læs også: Her er den bedste måde at barbere ben på

Det er dog stadig klamt, at en voksen, moden kvinde ikke kan se ud over sine egne behov, mener hun:

- Måske er det bare mig der er snerpet, men jeg gider faktisk ikke træde rundt i andre kvinders afbarberede kussehår!

Hvad mener du: Er det ok at barbere sig i fællesbadet i svømmehaller og fitnesscentre fx?

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler: