Forbryderen Clark Olofsson udgiver selvbiografi i tre bind

Den svenske storforbryder Clark Olofsson kan snart skrive en ny titel på det blakkede generalieblad.

Det sker, når den nu 68-årige Olofsson snart udkommer med en selvbiografi i tre bind, skriver den svenske avis Expressen.

Titlen på selvbiografien er "Vaffan var det egentligen som hände" (Hvad fanden var det egentlig, der skete?, red.), og bøgerne ventes på hylderne i efteråret.

- Det er en lang og detaljeret beskrivelse, og måske skal vi forkorte den en smule. Men han kan jo skrive, og vi tror, at bøgerne kommer til at sælge godt, fordi det er en godt historie, siger forlægger Sigge Sigfridsson til Expressen.

Clark Olofsson har over årene afsonet en lang række domme for bankrøverier, narkokriminalitet og drabsforsøg, men han blev især kendt, da en bankrøver i 1973 tog flere gidsler i en bank i Stockholm og krævede Olofsson løsladt.

Han er også velkendt i fængselssystemet på denne side af Øresund.

Han blev i 2004 straffet med 14 års fængsel for indsmugling af amfetamin ved Østre Landsret. Det var dengang en af de hårdeste narkostraffe herhjemme.

I den seneste sag blev han anholdt i Sverige i 2008 og fik dommen på de ni års fængsel året efter. Det betød samtidig, at han også skulle afsone de fem år af den danske straf, som han havde tilbage, da han blev prøveløsladt.

Olofsson er i dag belgisk statsborger og har taget navneforandring til Daniel Demuynck.

/ritzau/TT

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip