Ford undskylder for absurd reklame med kneblede kvinder

Skrevet af Ann Katrine Warren

24/03/2013

Mest læste i dag

Ford Motor Company er ude og undskylde for en absurd og upassende reklame for den indiskproducerede Ford Figo. Reklamen har skabt voldsom røre på sociale medier. Men den skulle aldrig have været lavet, lyder det fra firmaet.

Reklamen for den lille Ford blev i sidste uge lagt på nettet. På plakaten ses bilen med tre letpåklædte kvinder i bagagerummet, hvor de alle tre ligger kneblet og bundet. På føresædet sidder en smilende mand som mistænkeligt meget minder om italiens tidligere ministerpræsident, Silvio Berlusconi. Manden kigger bagud og giver et "peace-tegn".

Tilføj Dagens.dk som din ven på Facebook - klik her.

Angiveligt skulle tre forskellige versioner af plakaten være blevet på på siden "Ads of the World." En anden version siges at have samme motiv, men med Paris Hilton i føresædet og de tre Kardashian-søstre liggende i bagagerummet.

- Vi beklager dybt denne episode og mener, at de aldrig skulle have været skabt. Plakaterne er det modsatte af den professionalisme og anstændighed, som Ford normalt står for, lyder det i en udtalelse fra Ford til The Wall Street Journal.