Forelsket Allan Simonsen: Jeg har en særlig veninde

Det er ikke kun på dansegulvet, storfavoritten Allan Simonsen har haft sit at døje med, også i privatlivet har fodboldlegenden oplevet store udfordringer. Men nu ser det ud til at vende for Allan Simonsen, som er blevet forelsket.

I de sidste dage har medierne skrevet meget om Allan Simonsens skilsmisse fra konen, Gitte Simonsen, gennem 14 år, som var den stivbenede dansemus utro.

På trods af den tidskrævende og udmattende træning i danselokalet med Sofie Kruuse, har 60-årige Allan alligevel fundet tid til ny kærlighed.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Allan Simonsen er begyndt at date igen, ifølge Ekstra Bladet.

- Jeg har både venner og veninder, og der er én veninde, jeg ser lidt mere til, men jeg er ikke klar til et fast forhold endnu, siger Allan Simonsen til Ekstra Bladet.

Allan ønsker ikke at afsløre noget om sin nye veninde, som han gerne vil holde uden for medierne.

LÆS OGSÅ: Forsker: Mændene stemmer Allan videre i Vild med Dans

Men den hårde træning sætter begrænsninger for, hvor meget tid Allan kan lægge i det nye forhold.

- Jeg træner hele tiden, og det bliver ikke lettere fra nu af og de næste 14 dage. Tværtimod bliver det hårdere og hårdere, men det tager vi i stiv arm, siger Allan Simonsen, der på fredag er oppe imod Uffe Holm og bordtennisspilleren Mie Skov om at nå finalen, til Ekstra Bladet.

Fodboldlegenden og hans tidligere kone, Gitte Simonsen, har længe boet hver for sig. Sammen har de datteren Kira på 10 år.  

 

Dagens Gossip