Forfølgerne taber: KIF rykker væk i toppen af ligaen

15/10/2014

Håndboldligaens suveræne tophold fra KIF Kolding København slog onsdag aften oprykkerne fra Odder med 28-24.

Det var naturligvis ikke den store overraskelse, men det krævede et comeback af de lidt større fra Bo Spellerberg og de andre KIF-stjerner.

Værterne fra Odder bragte sig foran 9-3 i kampens indledning, men en flot slutspurt i den sidste del af første halvleg betød, at stillingen var 13-13, da holdene gik til pause.

Efter en stillingskrig i begyndelsen af anden halvleg, trak favoritterne hurtigt fra og kørte forholdsvist sikkert sejren hjem.

De to nærmeste konkurrenter i ligaen, Skjern og Ribe-Esbjerg, tabte til henholdsvis HC Midtjylland og Sønderjyske.

Skjern var foran 14-13 ved pausen mod oprykkerne fra HC Midtjylland, men tabte udekampen med 27-31.

Ribe-Esbjerg blev slået med de samme cifre på hjemmebane af Sønderjyske, der var bagud 12-14 efter de første 30 minutter.

Team Tvis Holstebro fortsatte den slingrende kurs midt i rækken med et nederlag på 27-28 på udebane til Mors-Thy. Modsat flere af ligaens øvrige profilerede hold levede Aalborg Håndbold op til favoritværdigheden mod Skanderborg, der blev slået 26-22.

KIF topper Boxer Herreligaen med 17 point foran HC Midtjylland, der med onsdagens sejr er oppe på 12 point.