Forhold til Christopher koster DR-journalist jobbet

Det er ikke længe siden, en knust Medina afslørede, at hun og musiker-kæresten Christopher var gået fra hinanden. Men 22-årige Christopher er tilsyneladende kommet videre.

Fagbladet Journalisten skriver, at DR har fjernet journalisten og tilrettelæggeren, Sofie Lange Jørgensen, fra de sidste optagelser af DR3-serien "Jeg er Christopher", fordi hun og Christopher er blevet kærester. Se billeder af Sofie Lange Jørgensen nederst.

LÆS OGSÅ: Christopher efter Medina: Svært at finde en ny kæreste

Om forholdet har program-seriens ansvarlige chef, Erik Struve Hansen, følgende kommentar:

- Sofie er en af tilrettelæggerne på programmet, og fortalte mig om relationen mellem hende og Christopher i starten af sidste uge. Og så besluttede jeg, at det rigtigste ville være, at hun overgik til en anden redaktion, fordi det ikke duer at blande arbejde og privatliv sammen, siger Erik Struve Hansen til BT.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning  

For at fjerne enhver tvivl om, at Christopher er blevet fremstillet fordelagtigt eller er blevet tilgodeset, har DR kigget programmerne igennem. Og DR's konklusion er, at fremstillingen er helt efter reglerne, oplyser Erik Struve Hansen til BT.

Der er stadig enkelte optagelser tilbage af DR3-serien, som nu bliver uden Sofie Lange Jørgensen. I aften kl. 22 på DR3 kan seriens andet afsnit ses.

Se billederne af DR-journalisten Sofie Lange Jørgensen:

 

Dagens Gossip