Forlænget halloween-sæson skal lokke svenskere i Tivoli

Efterårsturister i København får nu større mulighed for at opleve græskar, gys og glæde i Tivoli.

Forlystelsesparken forlænger nemlig halloween-sæsonen med en uge, så den i alt varer tre uger. Det, håber forlystelsesparken, kan få flere svenskere til at tage turen over Øresund.

- I halloween-sæsonen er der rigtig mange gæster dag efter dag. Det går ikke op og ned på samme måde, som det gør i sommersæsonen, og vi mener, der må være endnu flere, som har lyst til at komme forbi, siger Dorthe Weinkouff Barsøe, underdirektør fra Brand og Kommunikation i Tivoli.

- Derfor ser vi et stort potentiale i at udvide efterårssæsonen til tre uger. På den måde rammer vi også den svenske efterårsferie i uge 44, siger hun til Ritzau.

Og der er et marked for at få endnu flere svenske turister til den danske hovedstad. Det siger VisitDenmarks markedschef i Sverige, Peter Krusborg.

- Det er et strategisk og klogt træk, at Tivoli forlænger sin Halloween-sæson til tre uger.

- Den gennemsnitlige svensker tog på hele to udlandsrejser i 2013, og med Tivolis sæsonudvidelse er jeg ikke i tvivl om, at endnu flere svenskere beslutter sig for at besøge Danmark i efteråret, siger han i en pressemeddelelse fra Tivoli.

Ud over længere åbningstider håber Tivoli også at ramme en bredere målgruppe med mere "hyggelig uhygge".

- Da vi begyndte med halloween, var det meget en børnefamilie-ting. Der har vi de senere år forsøgt os med lidt mere uhygge om aftenen, og på det områder giver vi den yderligere gas i år, siger Dorthe Weinkouff Barsøe.

Tivoli lukker ned for sommersæsonen 21. september, men åbner til halloween i perioden 10. oktober til 2. november.

Lukkeperioden bruger Tivoli på at lave en ny scenografi i haven med andre farver, planter og udsmykninger. Det indebærer blandt andet over 20.000 græskar, der bliver placeret rundt i hele parken.

I 2012 og 2013 var der hvert år over 400.000 gæster til halloween i Tivoli.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip