Forløsning for Nordsjælland: Vinder 1-0 i Aarhus

En fræk frisparkskombination gav trængte FC Nordsjælland tre meget vigtige point i kampen om overlevelse i bunden af rækken.

Med sejren er nordsjællænderne stadig under stregen, men med 12 point er der blot et enkelt op til Randers FC på 10.-pladsen.

Anders Christiansen scorede sejrsmålet efter 50 minutter, da han vendte flot på Martin Vingaards flade frisparksbold og udplacerede Steffen Rasmussen i målet. Sejren var FC Nordsjællands første på udebane i indeværende sæson.

AGF derimod fortsætter sin negative stime med fem kampe uden sejr, og med blot to sejre på hjemmebane er aarhusianerne Superligaens dårligste hjemmehold. AGF forbliver dog foreløbig på 5.-pladsen med 15 point.

Kampen var generelt en chancefattig affære med AGF i et defensivt udgangspunkt, hvor planen var kontra og omstillinger.

FC Nordsjælland forsøgte sig med hurtigt pasningsspil, men havde svært ved at åbne aarhusianernes betondefensiv.

Symptomatisk for kampen kom chancerne først, når der var personlige fejl, hvilket både Andreas Maxsø lavede for gæsterne og Petri Pasanen for hjemmeholdet.

Søren Larsen og Anders Christiansen kunne dog ikke omsætte gaverne til mål.

Mario Ticinovic burde have udbygget føringen, da han kom alene igennem efter en times spil. Men kroaten afsluttede skidt og skød på stolpen.

Efter målet løsnede AGF op og spillede mere frigjort. Og det var meget tæt at give pote, da både Mikkel Kirkeskov, Søren Larsen og Anders Kure kom til farlige afslutninger.

Selvom AGF'erne pressede på for udligningen i kampens sidste fase, endte det med et nederlag i en kamp, hvor gæsternes træner, Kasper Hjulmand, mod slutningen blev bortvist for protester.

/ritzau/

 

Dagens Gossip